بیماری‌های ناشی از اضطراب و استرس در کار

چرا در محیط کار دچار اضطراب و استرس می‌شوید؟ آیا می‌دانید چه بیماری‌هایی توسط همین اضطراب و استرس بروز می‌کند؟ نتایج یک تحقیق منتشرشده در مجله بین المللی «مدیریت فراوری و عملکرد» حاکی از آن است که 40 درصد از بیماری‌های ناشی از کار به خاطر اضطراب و استرس بروز می‌کند. اگر در محیط کار دچار اضطراب و استرس می‌شوید حتماً دلیلی دارد، باید دلایل را شناسایی کنید.

همه ما در زندگی روزمره خود کما بیش استرس و فشار عصبی را در قالب تحصیل، شغل،ارتباط با همسرو فرزندان و… به نحوی تجربه می‌کنیم که البته تا حد بسیاری در پیشبرد اهدافمان لازم و مفید است.

در بعضی مواقع منتظر نتیجه کارتان هستید و دلشوره می‌گیرید که مبادا مورد تایید کارفرما و یا مسئولتان قرار نگیرد. وقتی نتیجه در دست شما نیست دلیلی برای نگرانی وجود ندارد، بلکه باید منتظر پاسخ باشید و تنها می‌توانید امیدوار باشید نه اینکه دچار اضطراب و استرس شوید. وقتی از خودتان مطمئن باشید به هیچ وجه دچار اضطراب و استرس نخواهید شد.

سعی کنید برای شروع هر کاری اطلاعات مورد نیاز را جمع آوری کنید، سطح دانش و آگاهی خودتان را بالا ببرید و برای انجام تمرکز کافی داشته باشید. در اینصورت شما کارتان را به نحوه احسنت انجام داده‌اید و هیچگونه دلیلی برای دلشوره، اضطراب و استرس وجود نخواهد داشت زیرا شما کارتان را به درستی انجام داده‌اید.

استرس و اضطراب به سلامت جسمی و روحی شما صدمه خواهد زد. در ادامه لیستی از بیماری‌های ناشی از اضطراب و استرس را خواهیم خواند. 

بیماری‌های ناشی از اضطراب و استرس:

استرس مزمن خبر بدی برای سلامت شماست. برخی از بیماری های استرس برای سلامتی در ذیل ذکر شده اند:

  • نارسایی های قلبی
  • سردردها
  • افزایش وزن
  • آسم
  • بیماری دیابت
  • پیری زودرس
  • بی خوابی
  • افسردگی
  • سندرم روده تحریک پذیر (IBS)
  • خودکشی

به صورت شرطی این باور در ما ایجاد شده که درجاتی از اضطراب چیز خوبی است. شاید به عنوان یک نشان افتخار که نشان می‌دهد. ما سخت مشغول کار بوده‌ایم. حسابی برای به دست آوردن بهترین‌ها به خودمان فشار می‌آوریم تا نهایت استفاده را از زندگی ببریم. باور نکنید و خریدار این حرف‌ها نباشید.

بیشتر بخوانید:


چون همه این‌ها یک افسانه است. تحقیقات نشان می‌دهد که استرس میزان بازدهی را کم می‌کند و افراد شاد همیشه در محیط کار بیشترین بهره‌‌وری را دارند و در درازمدت هم موفقی ترند. شغل تان را برپایه نقاط قوت و اشتیاقی تان بنا کنید.

روی نتایجی تمرکز کنید که بیشترین اهمیت را برای شما دارند. با این شرایط جریان طبیعی خودتان را پیدا خواهید کرد و خواهید دید که چقدر خوشحال خواهید بود و تمرکزتان تا چه اندازه بالاتر خواهد رفت.

کانال تلگرام زوم لایف

توجه: محتوای مجله زوم لایف، جایگزین نسخه پزشکان نیست. اگر مشکل پزشکی دارید، برای تشخیص و درمان به پزشک مراجعه کنید.

source

توسط bazaksara.ir