به حداکثر رساندن طول عمر زنجبیل مهم است به خصوص برای آشپزهای خانگی که اغلب این ادویه را به غذاها اضافه میکنند. زنجبیل را میتوان هم در انبار و هم در یخچال نگهداری کرد. اگر زنجبیل را پس از برش در یک ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید میتواند هفتهها دوام بیاورد. زنجبیل پوست کنده نشده را میتوان در دمای اتاق نگهداری کرد، اما بهتر است زنجبیل را در یک ظرف دربسته در کشوی یخچال خود نگهداری کنید.
هیچ راهی بهتر از افزودن مقداری زنجبیل به یک دستور غذا وجود ندارد. چه در حال مخلوط کردن مقداری نان زنجبیلی برای لذت بردن از خوردن آن در کنار دوستان تان باشید چه آن را در سس سالاد بپاشید یا زنجبیل تازه را به چای اضافه کنید تا به هضم غذا کمک کند راههای استفاده از زنجبیل در آشپزخانه کم نیست.
به نقل از ساوترن لیوینگ، زنجبیل یک گیاه گلدار است که اغلب به عنوان ادویه مورد استفاده قرار میگیرد. هنگامی که صحبت از داشتن زنجبیل تازه برای دستور العملها یا درمانهای خانگی میشود مهم است که بدانید چگونه آن را نگهداری کنید و چه مدت زمانی به طول میانجامد تا قدرت آن به حداکثر برسد.
بهترین راه برای نگهداری زنجبیل
به حداکثر رساندن طول عمر زنجبیل مهم است به خصوص برای آشپزهای خانگی که اغلب این ادویه را به غذاها اضافه میکنند. زنجبیل را میتوان هم در انبار و هم در یخچال نگهداری کرد. اگر زنجبیل را پس از برش در یک ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید میتواند هفتهها دوام بیاورد. زنجبیل پوست کنده نشده را میتوان در دمای اتاق نگهداری کرد، اما بهتر است زنجبیل را در یک ظرف دربسته در کشوی یخچال خود نگهداری کنید.
source