مدت روز در سیاره اورانوس بیشتر از براوردهای قبلی است

داده‌های گردآوری‌شده با تلسکوپ فضایی هابل نشان می‌دهند که سیاره اورانوس چرخش کامل به دور خود را طی ۱۷ ساعت، ۱۴ دقیقه و ۵۲ ثانیه انجام می‌دهد.

مشاهدات جدید نشان داده‌اند که طول روز در سیاره اورانوس اندکی طولانی‌تر از آن چیزی است که پیش‌تر تصور می‌شد.

به گزارش مجله زیبایی سبز به نقل از ایندپندنت ، به گفته دانشمندان، داده‌های گردآوری‌شده با تلسکوپ فضایی هابل نشان می‌دهند که سیاره اورانوس چرخش کامل به دور خود را طی ۱۷ ساعت، ۱۴ دقیقه و ۵۲ ثانیه انجام می‌دهد. این مقدار ۲۸ ثانیه طولانی‌تر از براوردهایی است که فضاپیمای وویجر ۲ ناسا در دهه ۱۹۸۰ انجام داد.

تیمی به سرپرستی دانشمندان فرانسوی داده‌های مربوط به یک دهه مشاهده شفق‌های قطبی در این غول یخی را تحلیل کردند تا قطب‌های مغناطیسی آن را پایش کنند. این کار امکان محاسبه دقیق‌تری از دوره چرخش اورانوس را فراهم کرد. اورانوس، هفتمین سیاره از خورشید، برای یک دور گردش به دور خورشید، تقریبا ۸۴ سال زمینی زمان نیاز دارد.

لوران لامی، از رصدخانه پاریس، نویسنده اصلی این مقاله، گفت که «مشاهدات مستمر تلسکوپ هابل برای دستیابی به این یافته‌ها بسیار مهم بودند».

لامی و تیم او پیشنهاد می‌دهند که این روش می‌تواند برای تعیین دوره چرخش هر جرم آسمانی که شفق‌های قطبی و میدان مغناطیسی دارد، به کار گرفته شود.

این یافته‌ها که در مجله «نیچر آسترونومی» (Nature Astronomy) منتشر شدند، با سی‌وپنجمین سالگرد پرتاب تلسکوپ هابل هم‌زمان شده‌اند. این تلسکوپ فضایی ۲۴ آوریل ۱۹۹۰ با شاتل فضایی دیسکاوری ناسا در مدار قرار گرفت.

لینک کوتاه : https://www.greenbeautymag.com/?p=53029

source

توسط bazaksara.ir