شش چیزی که نباید در یخبندان در خودرو رها کرد

دمای شدید باعث می‌شود که اسپری‌ و خوش‌بوکننده‌هایی که در خودرو گذاشته‌اید، بترکند یا منفجر شوند

آیا عینک آفتابی‌تان را در خودرو می‌گذارید؟ شاید بهتر باشد تا گرم شدن هوا، این کار را نکنید. همان‌طور که در گرمای شدید نباید برخی چیزها را در ماشین بگذارید، در هوای زیر صفر نیز باید از این کار اجتناب کنید.

به گزارش مجله زیبایی سبز به نقل از ایندپندنت از یو‌اس‌ای تودی شش مورد را که در هوای سرد نباید در خودرو گذاشت، برشمرده است.

اسپری‌

دمای شدید (خیلی گرم یا خیلی سرد) می‌تواند باعث شود قوطی‌های اسپری «ناپایدار شوند»؛ یعنی از داخل تحت فشار قرار گیرند که باعث تغییر در ساختار آن‌ها شود و احتمال اینکه بترکند یا منفجر شوند، افزایش یابد.

نوشیدنی‌ و غذای کنسروی

به گزارش وزارت کشاورزی ایالات متحده، مصرف غذای کنسروی که یخ می‌زند، می‌تواند برای سلامتی خطر داشته باشند. قوطی‌ کنسروها ممکن است باد کند؛ یا به دلیل انبساط غذای داخل آن‌ها در اثر یخ زدن یا به دلیل رشد باکتری‌ها. در چنین شرایطی، باید این کنسروها را دور بریزید.

مصرف کنسروهایی که قوطی‌ آن‌ها باد نکرده‌ اما یخ زده و بعد یخ آن آب شده است، نیز توصیه نمی‌شود.

نوشیدنی‌ها نیز ممکن است هنگام یخ زدن در داخل قوطی خود منبسط شوند که می‌تواند باعث ترک یا شکستگی قوطی شود.

تخم‌مرغ

بنا بر اعلام وزارت کشاورزی ایالات متحده، تخم مرغ‌ نباید وقتی درون پوسته‌ آن قرار دارد منجمد شوند. اگر تخم‌مرغی تصادفا یخ زد و در حین یخ‌ زدن پوسته‌اش ترک خورد، آن را دور بیندازید. تخم‌مرغ‌هایی را که پوسته آن‌ها ترک نخورده است، می‌توانید تا زمان موردنیاز یخ‌زده نگه دارید و سپس در یخچال بگذارید تا یخ آن آب شود.

وسایل الکترونیکی 

رها کردن ادوات الکترونیکی مانند گوشی یا تبلت در خودرو یخ‌زده می‌تواند بر عملکرد آن‌ها تاثیر منفی می‌گذارد. برخی سازندگان این ادوات مانند اپل و سامسونگ توصیه می‌کنند این دستگاه‌ها را به هیچ‌وجه در دماهای شدید قرار ندهید، زیرا بیشتر این دستگاه‌ها در دمای بالای ۵ درجه سانتی‌گراد بهترین عملکرد را دارند. 

دارو 

دارو هم جزو آن چیزهایی‌ است که نباید یخ بزند. وقتی دارویی اتفاقی یخ می‌زند، نمی‌توان به‌راحتی و از روی ظاهر آن‌ تشخیص داد که هنوز برای مصرف ایمن‌ است یا خیر. بنابراین در صورت یخ‌زدگی دارو بهتر است آن را استفاده نکنید؛ این موضوع به‌ویژه در مورد ‌سوسپانسیون‌های (مخلوط ناهمگن که در آن ذرات جامد به صورت معلق در مایع پراکنده‌اند) خوراکی باید مدنظر قرار گیرد.

کودکان و سالخوردگان

به گزارش مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های آمریکا، کودکان و افراد مسن در هوای سرد بیشتر ممکن است در معرض هیپوترمی (پایین آمدن دمای بدن زیر ۳۵ درجه) قرار گیرند که علائمی مانند لرزش، گیجی و خستگی دارد. بنابراین حتی گذراندن مدت زمان محدودی در یک وسیله نقلیه بدون گرمایش هم می‌تواند خطرناک باشد. این موضوع برای حیوانات خانگی نیز صدق می‌کند.

لینک کوتاه : https://www.greenbeautymag.com/?p=50875

source

توسط bazaksara.ir