رسپی انتخاب روغن مناسب برای هر غذا

انتخاب روغن مناسب برای غذا اهمیت زیادی دارد.

به گزارش مجله زیبایی سبز به نقل از همشهری، مصرف روغن خوراکی و برای پخت‌وپز، باعث شده تا نیاز ما ایرانی‌ها در این زمینه به‌شدت بالا باشد. اما اگر بخواهیم از روغن‌های سالم‌تری برای خورد و خوراک استفاده کنیم، چه کار می‌توانیم بکنیم؟

سرخ‌کردنی‌ها

اگر دنبال استفاده از روغن در غذاهای سرخ‌کردنی هستید، از روغن ارده کنجد و دنبه استفاده کنید.

برنج

برای پخت برنج، روغن حیوانی گاو انتخاب خوبی است. البته به روغن ارده کنجد یا روغن زیتون هم می‌توانید فکر کنید.

سالاد فصل و شیرازی

از روغن زیتون استفاده کنید.

غذای خورشتی و آبگوشت

به این منظور، می‌توانید از روغن حیوانی گاو، گوسفند، روغن دنبه، روغن پیه و روغن ارده کنجد بهره‌ ببرید.

لینک کوتاه : https://www.greenbeautymag.com/?p=53946

source

توسط bazaksara.ir