
چگونه همبرگر سالمی تهیه کنیم؟
ارزش غذایی همبرگر به کیفیت مواداولیه، روش پخت و افزودنیها بستگی دارد.
به گزارش مجله زیبایی سبز به نقل از سلامت نیوز از تندرستی، همبرگر یکی از محبوبترین غذاهای دنیاست؛ بهطوری که در تقویم جهانی، یک روز برای آن تعیین شده؛ ۲۸می(۷خرداد) روز جهانی همبرگر است که نشان میدهد این غذای زود آمادهشو و خوشمزه در تمام دنیا چقدر طرفدار دارد.
همبرگر از نان، گوشت چرخکرده (معمولاً گوساله)، سبزیجات (کاهو، گوجهفرنگی و پیاز) و سس تشکیل شده است.
ارزش غذایی آن به کیفیت مواداولیه، روش پخت و افزودنیها بستگی دارد. همبرگرهای سنتی – بهویژه در فستفودها – اغلب حاوی مقادیر بالای چربی اشباع، سدیم و کالری هستند؛ برای مثال، یک همبرگر بزرگ با پنیر و سسهای پرچرب میتواند بیش از ۵۰۰ کالری، ۳۰ گرم چربی و ۱۰۰۰ میلیگرم سدیم داشته باشد.
البته همبرگر میتواند با انتخاب مواداولیه باکیفیت و روش پخت مناسب، گزینهای متعادلتر باشد. مثلا استفاده از گوشت کمچرب، نان سبوسدار و سبزیجات تازه میتواند ارزش غذایی همبرگر را بهتر کند. اضافه کردن فیبر از طریق سبزیجات و کاهش سسهای پرچرب نیز به سلامت آن کمک میکند.
لینک کوتاه : https://www.greenbeautymag.com/?p=53936
source