یک قاعده کلی برای مصرف اسفناج

مطالعات نشان می‌دهد که اسفناج حاوی ۲٫۱تا ۲٫۷میلی‌گرم آهن در هر ۱۰۰گرم است.

به گزارش مجله زیبایی سبز به نقل از همشهری، اسفناج مدت‌هاست که به‌دلیل ارزش غذایی بالا مورد توجه قرار دارد و به‌عنوان منبع غنی از آهن مصرف می‌شود. اما آیا واقعا آهن موجود در اسفناج آنقدر زیاد و اثربخش است که نیاز بدن را تأمین کند.

مطالعات نشان می‌دهد که اسفناج حاوی ۲٫۱تا ۲٫۷میلی‌گرم آهن در هر ۱۰۰گرم است اما این بدان معنا نیست که اسفناج در مقایسه با سایر غذاها، غنی از آهن و در بهترین حالت منبع آهن است و نه یک گیاه سرشار از آهن.

مطالعات هم نشان داده‌ که کمتر از ۲درصد از آهن اسفناج جذب می‌شود و با توجه به اینکه میانگین جذب آهن از گوشت در حدود ۱۵تا ۳۵درصد است، می‌توان گفت که میزان جذب آهن اسفناج توسط بدن بسیار کم است. اما به هر صورت مصرف اسفناج توصیه می‌شود و بر این اساس سرویس سلامت ملی بریتانیا، دستورالعمل‌هایی برای میزان آهن مورد نیاز در روز مطرح کرده است:

  • ۸٫۷میلی‌گرم برای مردان بالای ۱۹سال
  • ۱۴٫۸میلی‌گرم برای زنان بین ۱۹تا ۴۹سال
  • ۸٫۷میلی‌گرم برای زنان بالای ۵۰سال

لینک کوتاه : https://www.greenbeautymag.com/?p=53232

source

توسط bazaksara.ir