
نوشیدنیها و غذاهایی برای پیشگیری از وزوز گوش
تحقیقات جدید نشان میدهند که تغییرات ساده در رژیم غذایی مانند مصرف بیشتر میوه، فیبر، شیر و قهوه میتواند خطر وزوز گوش را کاهش دهد.
به گزارش مجله زیبایی سبز به نقل از مهر،وزوز گوش، که به صدای زنگ زدن یا وزوز در گوش گفته میشود، میتواند باعث مشکلات شنوایی و حواسپرتی شود. حالا تحقیقات جدید نشان داده است که تغییرات در رژیم غذایی، مانند افزایش مصرف میوه، فیبر، شیر و قهوه، میتواند خطر ابتلا به این عارضه آزاردهنده را کاهش دهد.
این مطالعه که توسط «کین ژیو ژانگ» و تیم تحقیقاتی از دانشگاه طب سنتی چینی چنگدو در سیچوان چین انجام شد، به این نتیجه رسید که رویکردهای مبتنی بر رژیم غذایی نقش مهمی در پیشگیری و مدیریت وزوز گوش دارند.
محققان گزارش دادند که برخی مواد غذایی میتوانند از وزوز گوش جلوگیری کنند. بهطور خاص، مصرف میوهها، لبنیات، کافئین و فیبر غذایی با کاهش بروز این عارضه مرتبط بوده است.
مطالعه دادههای هشت تحقیق قبلی نشان داد که مصرف این مواد غذایی ممکن است تأثیر مثبتی در پیشگیری از وزوز گوش داشته باشد:
• میوهها: کاهش ۳۵ درصدی خطر وزوز گوش
• لبنیات: کاهش ۱۷ درصدی
• کافئین: کاهش ۱۰ درصدی
• فیبر: کاهش ۹ درصدی
محققان بر این باورند که این مواد غذایی ممکن است با تأمین مواد مغذی خاص، سلامت شنوایی را حفظ کنند. برای مثال، کافئین ممکن است هورمونهایی ترشح کند که از اعصاب شنوایی محافظت میکنند، در حالی که میوهها و فیبر ممکن است سطح قند خون را تنظیم کرده و از التهاب مضر جلوگیری کنند.
اما نکته مهم این است که با وجود این شواهد، نتایج بهدستآمده باید با احتیاط تفسیر شوند. تحقیقات موجود کیفیت پایینتری دارند و نمیتوانند بهطور قطعی از رابطه دوز و پاسخ بین مصرف غذاها و وزوز گوش حمایت کنند. همچنین در این بررسی هیچ مدرکی مبنی بر کاهش خطر وزوز گوش توسط غذاهایی مانند شکلات، سبزیجات، تخممرغ، گوشت یا ماهی پیدا نشد.
بنابراین، در حالی که تغییرات رژیمی ممکن است مفید باشند، مصرف بیشتر از حد این غذاها نمیتواند بهطور قطع از وزوز گوش جلوگیری کند.
لینک کوتاه : https://www.greenbeautymag.com/?p=52734
source