![](https://www.greenbeautymag.com/wp-content/uploads/2022/01/admeta1.gif)
تلفن همراه را باید هر روز تمیز کرد
دانشمندان دانشگاه آریزونا دریافتهاند که تلفن همراه می تواند تا ۱۰ برابر بیشتر از نشیمنگاه بیشتر توالتها باکتری داشته باشد، همچنین اگر محافظ صفحه شما شکسته است، هم آن را دور بیندازید، این ترکها و شکافهای کوچک میتوانند محل تجمع باکتریها شوند
میزان ابتلا به آنفلوانزا در حال حاضر به بالاترین میزان از سال ۲۰۰۹ تاکنون رسیده و نورویروس (آنفولانزای معده)، کووید و آراسوی (ویروس تنفسی سینسیشیال عامل سرماخوردگی و برونشیت) نیز در حال گسترشاند.
تجزیه و تحلیل ۵۶ مطالعه انجامشده نشان میدهد تلفن همراه یکی از مراکز تجمع میکروبها است، بنابراین تمیز کردن آن میتواند بسیار موثر باشد. پیشنهاد میشود سعی کنید در دستشویی و مراکز درمانی از گوشی استفاده نکنید. یک راهکار ساده هم این است که گوشیتان را روزانه با یک دستمال الکلی ضدعفونی کنید؛ بهویژه اگر دیگران از آن استفاده کنند یا آن را روی سطحی آلوده مثل کف زمین باشگاه ورزشی قرار میدهید. همچنین، سعی کنید هنگام صحبت کردن، گوشی را به صورتتان نچسبانید و به جای آن از هدفونها استفاده کنید.
به گزارش مجله زیبایی سبز به نقل از ایندپندنت، از یاهولایف، دانشمندان دانشگاه آریزونا دریافتهاند که تلفن همراه میتواند تا۱۰ برابر نشیمنگاه بیشتر توالتها باکتری داشته باشد. آزمایشهای متعدد هم نشان دادهاند که ۱۰۰ درصد صفحه نمایش گوشیهای هوشمند باکتری اشریشیا کلی (E. coli) داشتند. چندین باکتری دیگر مانند باسیلوس سرئوس (که عامل مسمومیت غذایی شدید است) و برخی آلودگیهای دیگر هم به مقدار زیاد روی گوشیهای یافت شدهاند.
ممکن است بخواهید پاککنندههای خانگی یا ضدعفونیکننده دست برای تمیز کردن اساسی گوشی استفاده کنید، اما کارشناسان این کار را توصیه نمیکنند، چون این محصولات ممکن است حاوی الکل اتیل و عطرهایی باشند که به دستگاه شما آسیب برسانند. تمام چیزی که برای انجام دادن این کار به طور کامل، موثر و ایمن نیاز دارید، یک پارچه میکروفیبر بدون پرز و الکل ایزوپروپیل ۷۰ درصد است.
برخی کارشناسان توصیه میکنند گوشی را هر روز ضدعفونی کنید اما برخی دیگر میگویند دو بار در هفته کافی است. با این حال قطعا باید هر روز صفحه گوشی را با پارچه بدون پرز تمیز کرد. اگر محافظ صفحه شما شکسته است، هم آن را دور بیندازید. این ترکها و شکافهای کوچک میتوانند محل تجمع باکتریها شوند.
در ادامه نحوه ضدعفونی کردن گوشی توضیح داده شده است.
مرحله اول: گوشی را خاموش کنید و قاب آن را بردارید، زیرا گوشهها و منافذ محل خوبی برای تجمع میکروبها به شمار میروند. صفحهنمایش گوشی را با یک پارچه میکروفیبر بهآرامی پاک کنید و حواستان به لنزها و لبههای دوربین هم باشد.
مرحله دوم: یک محلول نصف الکل ایزوپروپیل ۷۰ درصد و نصف آب معمولی، درست کنید. کمی از محلول به پارچه بزنید تا فقط کمی مرطوب شود. حواستان باشد که قرار نیست پارچه را کاملا خیس کنید.
مرحله سوم: کل گوشی یعنی جلو، پشت و کنارهها را با احتیاط و با کمی فشار پاک کنید. مواظب باشید رطوبت به درگاهها وارد نشود. قاب گوشی را نیز پاک کنید (با دقت ویژه به گوشهها). توصیه میشود برای تمیز کردن گوشی از هوای فشرده استفاده نکنید.
اگر برای راحتتر تمیز کردن گوشیتان حاضرید هزینه کنید، میتوانید دستگاههای تمیزکننده با اشعه یووی را بخرید که کارآیی آنها ثابت شده است. استفاده از این دستگاهها آنقدر ساده است که در مورد ضدعفونی کردن روزانه تردید نخواهید کرد. دستگاههایی مانند فون سوپ (PhoneSoap) میتوانند ۹۹.۹۹ درصد میکروبها و باکتریهای روی گوشی و سایر ابزارهای تکنولوژیکی کوچک را از بین ببرند.
چند روش هوشمندانه دیگر
در وسایل نقلیه عمومی از گوشی استفاده نکنید، زیرا دستگیرهها، نردهها، میلهها و پشتیهای اتوبوس، قطار، هواپیما و تاکسی مکانهایی پر از باکتریاند. وقتی یک سطح را لمس میکنید و بعد به گوشیتان دست میزنید، میکروبها بهراحتی منتقل میشوند.
گوشی را با خود به دستشویی نبرید. زیرا سطوح در توالتها پر از میکروب و باکتری است.
در باشگاه ورزشی، گوشیتان را جای خاص و محفوظی بگذارید یا آن را به بازو ببندید. البته کارکنان باشگاهها معمولا تجهیزات را تمیز میکنند، اما این دستگاهها احتمالا آنطور که باید ضدعفونی نمیشوند.
لینک کوتاه : https://www.greenbeautymag.com/?p=51370
source