آیا عمل بینی گناه است؟ از نظر فقهای اسلام مانند آیت الله گلپایگانی، آقای مکارم شیرازی و آیت الله صانعی، اگر جراحی بینی ضروری و به قصد درمان باشد، مشکلی برای عمل آن وجود ندارد، اما باید دقت داشته باشید که اگر پزشک هم جنس خود در دسترس است، باید به آن مراجعه کنید تا لمس حرامی صورت نگیرد.

اگر جراحی بینی ضرورت نداشته باشد، باید بررسی کنید که آسیب قابل توجهی به شما در این کار وارد نشود و پزشک هم جنس خود این عمل را انجام دهد، در این صورت مشکلی ندارد. پزشک به هیچ عنوان به انسان محرم نبوده و فقط در صورت عدم دسترسی به پزشک هم جنس خود می توانید به پزشک غیر هم جنس رجوع کنید، آن هم فقط قسمتی که واجب است را می تواند لمس یا نگاه کند.

در ادامه مقاله با نظریه قرآن، مراجع تقلید و علمای اهل سنت، برای آیا عمل بینی گناه است یا خیر؟ همچنین نظر بهترین دکتر عملی بینی در اصفهان درباره ضرورت جراحی بینی برای افراد بیمار آشنا می شویم.

نظر مراجع شیعه و اهل تسنن درباره عمل بینی

حکم شرعی عمل بینی از نظر مراجع تقلید

نظر مراجع تقلید برای اینکه آیا عمل بینی گناه است؟ با هم متفاوت می باشد. اگر جراحی بینی به منظور درمان و دلایل پزشکی انجام شود، جایز است. اما اگر عمل به منظور زیبایی باشد، بازهم از نظر برخی فقها و فیزیولوژیکی مشکلی ندارد.

بهترین جراحان بینی تهران ، خدمات زیبایی و عمل های درمانی را به صورت حرفه ای طبیعی برای مراجعه کنندگان خود با بهترین و جدیدترین تکنیک ها انجام می دهند. در ادامه ضمن بررسی فتواهای مراجع تقلید برای موضوع آیا عمل بینی گناه است؟ می توان این عمل را به صورت زیبایی انجام داد؟ بیشتر توضیح ارائه می کنیم.

حکم عمل بینی از نظر آیت الله خامنه ای

رهبری درباره حکم عمل بینی برای زیبایی معتقدند، اگر موجب ضرر قابل توجه نباشد، فی نفسه اشکال ندارد.

نظر آیت الله سیستانی درباره عمل زیبایی بینی

از نظر آیت الله سیستانی، عمل بینی با پرهیز از لمس و نگاه نامحرم در صورت واجب نبودن، مشکلی ندارد.

آیت الله مکارم شیرازی و حکم جراحی صورت

در صورتی که لمس و نگاه نامحرم صورت نگیرد و با حرام آمیخته نشود، ذاتا اشکالی ندارد. اما اگر پزشک هم جنس خود پیدا نشود و ضرورت برای عمل وجود داشته باشد، موردی ندارد.

مرحوم آیت الله خمینی (ره)

عمل کردن بینی فی نفسه موردی ندارد، اما باید توجه داشته باشید موجب ضرر و آسیب به شما نشود.

آیت الله گلپایگانی و حکم جراحی بینی

آیت الله گلپایگانی برای حکم جراحی بینی می گوید: اگر غرض عقلانی در کار باشد، عمل بینی جایز است.

آیت الله موسوی اردبیلی

اگر پزشک متخصص تشخیص دهد که شما نیاز به عمل جراحی بینی دارید و خطری بعد از عمل برای بدن و بینی شما وجود ندارد، مشکل و مانعی برای عمل نیست.

آیت الله فاضل لنکرانی

اگر به دستور پزشک، خطر و آسیبی برایتان نداشته باشد، مشکلی برای عمل وجود ندارد.

نظر آیت الله صانعی برای جراحی زیبایی

آیت الله صانعی در جواب سوال آیا عمل بینی گناه است؟ می گوید: جراحی زیبایی فی حد نفسه حکم شرعی ندارد، اما اگر ضرر و زیانی برای شما داشته باشد، این عمل جایز نیست. اگر دکتر متخصص تشخیص به عمل دهد، مشکلی ندارد.

حکم آیت الله علوی گرگانی درباره عمل بینی

از نظر آیت الله علوی گرگانی، عمل زیبایی بینی جایز نبوده و نباید آن را انجام داد.

عمل بینی برای درمان و با حضور پزشک هم جنس بلامانع است

آیا عمل بینی برای افراد اهل سنت گناه است؟

علمای اهل سنت درباره سوال آیا عمل بینی گناه است؟ می گویند: جراحی هایی که باعث تغییر دائمی در بدن می شوند، دو صورت هستند، یا برای زیبایی هستند یا برای رفع مشکلات و ضروری انجام می شوند، مانند جراحی هایی که به دلیل مشکلات مادرزادی باید صورت بگیرند.

عمل هایی که به دلیل ناهنجاری ها یا تغییراتی که مادرزادی در شما وجود دارند، انجام شوند، موردی نداشته و گناه نیست. اما عمل های زیبایی که به دلیل علاقه به تغییر انجام می شوند، علمای اهل سنت این عمل ها را منع می کنند. برخی از علمای اهل سنت با استناد به حدیث ( ان الله جمیل یحب الجمال) به معنی خداوند زیباست و زیبایی را دوست دارد، عمل های جراحی زیبایی را مجاز می دانند.

انجام جراحی بینی به قصد درمان و حضور پزشک هم نوع بلامانع است

حکم شرعی عمل زیبایی بینی از نظر قرآن

خداوند در سوره اعراف آیه ۳۲ فرموده است: زیبایی را برای تمامی بندگان خود قرار داده است و کسانی که با دیدی بد و ظرفیت کم درونی و روحی خود به سمت تغییر و تحریم زینت هایی که خداوند قرار داده می روند، حس زیبایی را ندارند.

زینت با حس زیبایی انسان در ارتباط است و اگر انسان این حس را نداشته باشد، خوب و بد برای او یکی است. زمانی خوبی و بدی برای انسان معنا دارد که خودش دارای حس های زیبا باشد، خداوند می خواهد این زیبایی در نگاه تمامی انسان ها وجود داشته باشد.

باید دین اسلام و دستوراتش به زیبایی معرفی گردد. پس اگر بینی فردی مشکل دارد یا دارای نقصی جزئی است، بهتر می باشد آن را عمل نکند؛ زیرا عمل جراحی دارای عوارض جدی بوده که اگر به درستی بینی عمل نشود، ممکن است آسیب های جدی به فرد برساند.

آیه ( فطره الله التی فطر الناس و علیها لا تبدیل لخلق الله ) به ممنوعیت در تغییر در خلقت خدا اشاره دارد. تفسیر صحیح این آیه به این منظور می باشد که فطرت خدا همان تغییر در دین خدا است و در این آیه از تغییر در دین خدا نام برده شده است. فطرت الله یعنی دین خدا پس ایجاد انحراف ها و بدعت ها در دین خدا ممنوع می باشد.

دو معیاری که در دین اسلام برای عمل بینی وجود دارد. عبارتند از:

۱. بهترین دکتر عمل بینی در اصفهان معتقد است هر عملی که صورت می گیرد، نباید باعث آسیب به بینی شود و مشکلات و ضررهایی برای بدن یا خود بینی به وجود آورد. این پزشک اصفهانی اعلام کرده است که زیان های کوتاه مدتی در اثر عمل بینی به وجود می آیند که این مشکلات طبیعی بوده و رفع می شوند.

۲. عملی که روی بینی صورت می گیرد باید دارای کارکرد عقلانی باشد، عمل زیبایی یک دلیل عقلانی است.

برای جراحی زیبایی بینی باید به فتوای مرجع خود مراجعه کنید

جراحی بینی حرام است یا خیر؟

جراحی بینی حرام است یا خیر؟ اگر هدف از جراحی بینی برای مشکلات مادرزادی باشد و برای بازگرداندن زیبایی از دست رفته صورت بگیرد. از نظر فقهای دینی موردی ندارد. اما اگر عمل بینی صرفا برای افزایش زیبایی و علاقه شما به تغییرات باشد، مراجع تقلید آن را مانع دانسته اند. مراجعی همچون آیت الله خمینی، آیت الله لنکرانی و آقای سیستانی عمل جراحی را اگر به شما آسیب نرساند، بلامانع دانسته اند.

پس به طور کلی آیا عمل بینی گناه است یا خیر؟ باید گفت اگر به قصد درمان و به دستور پزشک انجام شود مشکلی برای جراحی وجو ندارد، اما بهتر است پزشک همجنس خود را برای این کار پیدا کنید.

اگر شما برای انجام عمل زیبایی بینی به دنبال پزشک هستید، بهترین جراح بینی در رشت آماده ارائه خدمات زیبایی برای شما هستند.

source

توسط bazaksara.ir