پایین آوردن فشار خون بالا با آب چغندر

فشار خون بالا دارید؟ می خواهید فشار خون خود را پایین بیاورید؟ آیا می دانید آب چغندر به کاهش فشار خون کمک می کند؟ دچار فشار خون بالا هستید و یا در اطراف شما فردی دارای فشار خون بالا است؟ برای پایین آوردن فشار خون بالا با آب چغندر این مطلب را بخوانید.

تاثیر آب چغندر در کاهش فشار خون

کاهش فشار خون با آب چغندر شدنی است؟ آیا می دانید آب چغندر به کاهش فشار خون بالا کمک می کند؟ بله، کاهش فشار خون بالا با آب چغندر امکانپذیر است. دانشمندان انجمن قلب آمریکا (American Heart Association) با برسی هایی که انجام داده اند به این نتیجه رسیده اند که مصرف آب چغندر می تواند به پایین آوردن فشار خون کمک کند.

فشار خون بالا دارید؟ می خواهید فشار خون خود را پایین بیاورید؟ اگر به سلامت خود اهمیت می دهید، این مطلب را مطالعه کنید.

تحقیقات درباره فشار خون

در تحقیقات مشخص شده است آب چغندر می تواند تا 10 میلیمتر جیوه فشار خون را پایین بیاورد، بر اساس آخرین مستندات انجمن قلب آمریکا نیترات طبیعی موجود در چغندر باعث کاهش فشار خون می شود.

آب چغندر چگونه به پایین آوردن فشار خون کمک می کند؟

آب چعندر دو دهم گرم نیترات در خودش جای داده است که در بدن به ماده شیمیایی به نام نیتریت و سپس در خون به اکسید نیتریک تبدیل خواهد شد که یک نوع گاز توسعه پذیر هست و باعث می شود جریان خوب بهتر در رگ ها انتقال پیدا کنید. اگر در اطراف شما فردی دارای فشار خون بالا است، برای کاهش فشار خون آب چغندر را به او توصیه کنید.

نتایج کاهش فشار خون

نتایج نشان می دهد تا 24 ساعت پس از مصرف آب چغندر هر دو فشار خون دیالوستیک و سیستولیک نتایج مثبتی به همراه دارد که اثر آن تا 6 ساعت فوق تصور دانشمندان بوده است. محققان این مطالعه و پس از آن موسسه قلب آمریکا به تمامی بزرگسالان توصیه کردند با استفاده از این روش بسیار ارزان و دست یافتی، فشار خون خود را کنترل کنند و همیشه از سبزیجات تازه سالم و غنی از نیترات در رژیم غذایی و وعده های غذایی خود استفاده کنند.

آب چغندر چقدر مفید است؟

افراد می توانند با مصرف روزی یک فنجان چغندر، فشار خون خود را کنترل کنند و بیشتر از این از قرص های شیمیایی که عوارض خطرناک و جبران ناپذیر طولانی مدت دارند، استفاده نکنند.

کانال تلگرام زوم لایف

توجه: محتوای مجله زوم لایف، جایگزین نسخه پزشکان نیست. اگر مشکل پزشکی دارید، برای تشخیص و درمان به پزشک مراجعه کنید.

source

توسط bazaksara.ir