10 مکمل و قرص تقویت کننده مو

اگر موهای نازکی دارید و یا دچار ریزش مو هستید ممکن است برای مراقبت از مو نیاز به مصرف ویتامین یا قرص داشته باشید. استفاده از مکمل‌های مراقبت از مو یکی از روش‌های مرسوم برای کمک به تقویت مو است که معمولا توسط پزشکان توصیه می‌شود.

بهترین قرص برای پرپشت شدن مو چیست؟ مکمل و قرص‌های زیادی برای جلوگیری از ریزش و ضخیم شدن موها وجود دارد که در این مطلب از سایت زوم لایف بهترین آنها را معرفی کردیم. برای آشنایی با ویتامین و قرص های تقویت مو کننده مو در ادامه با ما همراه باشید.

ویتامین و قرص تقویت مو کننده مو

بهترین قرص‌های تقویت کننده مو

تأثیر مکمل‌های مراقبت از مو رشد موهای شما با میزان کلاژن، ویتامین‌ها، روی، آهن و سایر مواد معدنی موجود در بدنتان ارتباط تنگاتنگی دارد. اگر این مواد به اندازه کافی مصرف نشوند، استحکام، رشد و سلامتی موها را تحت تأثیر قرار می‌دهند.

استفاده از مکمل‌های مناسب برای ضخفیم شدن موی سر، یکی از روش‌های درمان نازک شدن موها است که ممکن است توسط متخصص پوست تجویز شود. در ادامه چند داروی مناسب را معرفی کرده‌ایم:

تقویت موها با قرص Viviscal


1. تقویت موها با قرص Viviscal

استفاده از قرص تقویت کننده موی سر Viviscal یک روش درمانی سنتی بوده و مدت هاست که در سراسر دنیا، توسط پزشکان مختلف توصیه می‌گردد. این قرص‌ها، یکی از بهترین محصولات تقویت کننده موی سر بوده و در سراسر دنیا دارای بیشترین مصرف کننده، چه برای مردان و چه برای زنان می‌باشند. این محصول را به جرات می‌توان بهترین داروی ضد ریزش مو دانست که توانسته به عنوان پرفروش‌ترین قرص ضد ریزش مو دست یابد.

تنها یک ماه استفاده مداوم از این محصول می تواند تاثیر به سزایی در کاهش ریزش مو و افزایش ضخامت موها داشته باشد. این داروی ضد ریزش مو حاوی عناصری همچون AminoMar، نیاسین، بیوتین، روی، ویتامین C و عصاره گیاه دم اسبی می‌باشد. استفاده از این قرص به طور مرتب تضمین می‌کند که یک و نیم برابر در ریزش مو کاهش ایجاد نماید.

 

تقویت موها با مصرف مینوکسیدیل

2. تقویت موها با مصرف مینوکسیدیل

مینوکسیدیل (Minoxidil) که با نام تجاری آن روگین (Rogaine) شناخته ‌می‌شود، یک درمان ریزش مو است که توسط سازمان غذا و داروی ایالات متحده (FDA) تأیید شده است و دردسترس عموم هست. هنگا‌می‌که دو بار در روز به طور مستقیم روی پوست سر بمالید، به تدریج موهای ضخیم‌تر را در محل‌های جوش مشاهده می‌کنید. بسته به انتخاب شما، این محصول به صورت مایع یا صابون کفی تهیه ‌می‌شود.

مصرف این دارو 16 هفته طول ‌می‌کشد تا اثر کامل داشته باشد. اگر از محصول به طور مداوم استفاده نکنید، ممکن است نتیجه‌ای نداشته باشد. تحریک پوست سر و رشد ناخواسته مو روی صورت و گردن برخی از عوارض جانبی احتمالی است که باید منتظرش باشید.

 

محلول ضد ریزش مو آمینکسیل

3. استفاده از محلول ضد ریزش مو آمینکسیل

کپسول‌های آمینکسیل (Aminexil) ضد ریزش و تقویت کننده موها هستند. این کپسول‌ها غنی شده با کمپلکسی از امگا 6 و آمینکسیل هستند. این ویتامین‌ها باعث قوی شدن و محکم شدن ریشه موها و افزایش سرعت رشد آن‌ها می‌شوند.

جدیدترین ماده‌ای که برای ریزش مو استفاده می‌شود و جایگزین ماینوکسیدیل شده و به نوعی پیشرفته‌ترین تکنولوژی روز دنیاست، ماده فعال آمینکسیل هست، که عملکرد مشابهی مانند ماینوکسیدیل دارد با این تفاوت که به هیچ وجه عوارض بداین دارو را ندارد. جالب است بدانید آمینکسیل تقویت کننده فولیکول (ریشه) مو می‌باشد و از مو حتی در برابر عوامل عصبی از جمله استرس و تنش محافظت می‌کند.

بنابراین توصیه ما به شما استفاده از محصولی هست که حاوی آمینکسیل باشد تا ظرف مدت چند ماه، مشکلات ریزش شما برطرف شده و به تقویت و رشد مجدد موهایتان کمک کند.

 

درمان نازک بودن موها با قرص اسپیرونولاکتون

4. قرص اسپیرونولاکتون (Spironolactone)

اسپیرونولاکتون (Aldactone) برای افرادی که موهای نازک مربوط به تولید آندروژن دارند، تجویز ‌می‌شود. در حالی که از نظر فنی یک قرص آبکی است، آلداکتون یک ضد آندروژن نیز هست. در خانم‌ها، این دارو ممکن است به درمان نازک شدن مو و متعاقب آن ریزش مو مرتبط با نوسانات هورمونی کمک کند. آزمایش خون برای تعیین این تصمیم  لازم است.

 

درمان نازک بودن موها با فیناستراید

5. مصرف فیناستراید (Finasteride)

فیناستراید دارویی است که برای درمان ریزش مو بخصوص در آقایان و همچنین در بزرگی خوش خیم پروستات مردان استفاده می‌شود. بر خلاف درمان‌های موضعی مانند مینوکسیدیل، فیناستراید به عنوان قرص روزانه مردان تهیه ‌می‌شود. زنان باید به دلیل عوارض جانبی جدی از این داروها جلوگیری کنند به خصوص اگر باردار یا شیرده هستید.

قرص ریجن دایت (Rigendiet)

6. قرص ریجن دایت (Rigendiet)

ریجن دایت بهترین قرص برای افزایش سرعت رشد مو است. اگر از این دارو به مدت ۶ ماه به طور منظم استفاده کنید، سلامتی و رشد فولیکول‌های موی شما تقویت می‌شود. ریجن دایت برای افرادی که به ماهی یا صدف حساسیت دارند، مناسب نیست و زنان باردار و شیرده هم باید از مصرف آن اجتناب کنند.

قرص فولیکوژن (FolicoGen)

7. قرص فولیکوژن (FolicoGen)

آمینواسیدهای ضروری موجود در فولیکوژن، این دارو را به بهترین قرص برای رشد سریع موی سر تبدیل کرده‌اند. فولیکوژن علاوه بر آمینواسید، حاوی املاح معدنی و ویتامین‌های مورد نیاز برای درمان ریزش مو، نازکی و حجم کم نیز می‌باشد. علاوه‌بر این منبع غنی آنتی‌اکسیدان است و مصرف روزانه یک عدد از این قرص شما را به هدفتان، یعنی خلاص شدن از ریزش و عدم رشد مو می‌رساند.

قرص زینک پلاس (Zinc Plus)

8. قرص زینک پلاس (Zinc Plus)

یکی از بهترین و شناخته‌شده‌ترین قرص‌ها برای ضخیم شدن مو، زینک پلاس است. ویتامین B و روی موجود در این مکمل علاوه‌بر رویش و افزایش ضخامت مو، در سلامتی و زیبایی پوست و ناخن نیز مؤثر است.

قرص هیرویت (Health Aid Hair Vit)

9. قرص هیرویت (Health Aid Hair Vit)

هیرویت به‌خاطر وجود ویتامین‌ها و املاح مورد نیاز بدن، بهترین قرص ویتامین برای ریزش مو می‌باشد. اگر دوست دارید موهایی پرپشت، ضخیم و شاداب داشته باشید، هیرویت با تقویت فولیکول‌های مو، این رویای شما را به واقعیت تبدیل می‌کند. برای مصرف صحیح هیرویت، کافی است هر روز یک عدد کپسول را همراه با صبحانه خود میل کنید.

قرص بیوتین 1000 برونسون (Bronson Biotin)

10. قرص بیوتین 1000 برونسون (Bronson Biotin)

بیوتین ویتامینی است که به طور معمول در ماهی وجود دارد و برای تجزیه برخی چربی‌ها و کربوهیدرات‌ها به کار می‌رود. از بیوتین اغلب به عنوان تقویت‌کننده ناخن‌ها، بهبوددهنده آسیب‌های پوستی و قرصی برای جلوگیری از ریزش موی زنان باردار، یاد می‌شود. اگر به اندازه کافی بیوتین در رژیم غذایی خود نداشته باشید، موهای شما شکننده شده و دچار ریزش مو می‌شوید.

با مصرف مکمل‌های بیوتین یا خوردن مقدار زیادی غذای غنی از بیوتین مانند غلات کامل، تخم مرغ، کبد و مخمر اطمینان حاصل کنید که به اندازه کافی مواد مغذی دریافت می‌کنید.

آیا خوردن قرص و ویتامین عوارض دارد؟

ویتامین‌ها و قرص‌های ضد ریزش مو، عوارض موقتی دارند که معمولاً با گذشت زمان و سازگاری بیشتر بدن با داروها از بین می‌روند. یبوست، اسهال و ناراحتی معده از جمله عوارض شایع می‌باشد. در صورت تداوم یا بدتر شدن هر یک از این عوارض، سریعاً با پزشک یا داروساز خود تماس بگیرید.

واکنش‌های آلرژیک نسبت به این داروها بسیار نادر است. با این حال، در صورت مشاهده علائمی همچون بثورات پوستی، خارش، تورم (به ویژه صورت، زبان و گلو)، سرگیجه شدید و مشکل تنفسی باید به پزشک مراجعه کنید (1).

آیا روش غیردارویی هم برای تقویت موها وجود دارد؟

بله، برای تقویت موها روش‌های غیردارویی و بدون عوارض جانبی هم وجود دارد. در مطلبی با عنوان «برای تقویت ریشه مو چه کنیم؟» روش‌های خانگی زیادی را معرفی کردیم. همچنین انواع ماسک مو برای تقویت و مراقبت از موها وجود دارد که در ادامه می‌توانید بخوانید.


حرف پایانی

استفاده از هر مکمل یا قرصی باید با نظر پزشک باشد. اگر برای تقویت ریشه مو و جلوگیری از ریزش مو می‌خواهید از این مکمل‌ها استفاده کنید حتماً قبل از مصرف با پزشک مشورت کنید. اگر از قرص‌های معرفی شده یا سایر مکمل‌ها استفاده کردید، تجربه خودتان را به اشتراک بگذارید.

کانال تلگرام زوم لایف

توجه: محتوای مجله زوم لایف، جایگزین نسخه پزشکان نیست. اگر مشکل پزشکی دارید، برای تشخیص و درمان به پزشک مراجعه کنید.

source

توسط bazaksara.ir