اعتماد به نفس داشته باشید، زیرا اعتماد به نفس باعث اطمینان دیگران به شما میشود. اگر شما به خودتان اعتماد داشته باشید، سایر مردم هم حس خواهند کرد میتوانند به شما اعتماد کنند که هر چه را میگویید میتوانید انجام دهید؛ به آنها القاء خواهد شد که به شما تکیه کنند.
اما چرا باید با اعتماد به نفس رفتار کنیم؟ فرض کنید میخواهید در یک رقابت سخت و فشرده در کار برنده شوید. اگر من من کنان وارد شوید و سرتان پایین باشد، وارد کار زاری میشوید که خیلی برای شما دشوارتر از وقتی خواهد شد که با لبخند شروع کنید و واضح و آشکار حرف بزنید. به خصوص اگر رقبایتان زبانباز و دارای اعتماد به نفس باشند.
همین موضوع در مورد رفتار با رئیستان و همکارانتان صادق است. خجالت و عدم اطمینان روی شما تأثیر میگذارد و آنها نیز قطعاً به شما اعتماد نخواهند کرد. اعتماد به نفس مسری است. اگر اعتماد به نفس داشته باشید، سایرین نیز به شما اعتماد خواهند کرد.
حالا در اینجا چند راهنمایی کوتاه برای نشان دادن اعتماد به نفس بیشتر ارائه میشود:
- از قبل با یک دوست یا در مقابل آیینه گفتوگوهای سختی را تمرین کنید.
- بدون من من کردن، شفاف و واضح یا خیلی شمرده شمرده صحبت کنید.
- از قبل تصمیم بگیرید که خودتان را چگونه نشان دهید، بنابراین وقتی زمان لازم فرا برسد، میدانید چه کار کنید.
- از زبان مثبت استفاده کنید، نگویید: ” من فکر میکنم باید بتوانم، بلکه بگویید، بله، من میتوانم ان کار را انجام دهم.”
به خاطر داشته باشید، پس از حضور در هر جلسه، باید درباره شخصی که با او بودید فکر کنید. نه درباره خودتان. بنابراین اولين علامت اعتماد به نفس این است که با خودتان گفتوگویی شیرین داشته باشید و به خودتان یادآوری کنید به همراهتان توجه کنید.
source