پیاز جوانه زده چیست؟

پیازهای جوانه زده شاخه‌های سبز رنگی هستند که از پیاز رشد می کنند. این جوانه‌ها زمانی رشد می‌کنند که پیازهای ذخیره شده در معرض گرما و رطوبت قرار می گیرند. جالب توجه است، پیازهای جوانه زده از نظر سلامتی برای خوردن بی خطر هستند، آن‌ها ممکن است طعم کمی لطیف و بافت متمایز داشته باشند. برخی از افراد ترجیح می‌دهند از آن‌ها در پخت و پز استفاده کنند، در حالی که برخی دیگر قسمت‌های جوانه زده را دور می‌ریزند و سپس از قسمت باقی مانده پیاز استفاده می کنند. اما آیا این پیازها واقعا سالم هستند؟

آیا مغذی هستند؟

پیازهای جوانه زده در مقایسه با پیاز تازه تا حدودی در طعم، بافت و همچنین ترکیبات غذایی خود دچار تغییراتی می‌شوند. در واقع، در برخی موارد این پیازها به طور کلی دارای سطح بالایی از آنتی اکسیدان‌ها و فیتوکمیکال‌ها هستند. با این حال، مواد معدنی پیاز دست نخورده باقی می‌ماند. برخی از کارشناسان اما معتقدند که در جوانه‌های سیر و پیاز نوعی سم وجود دارد و نباید آن‌ها را مصرف کرد.

طعم و مزه

پیازهای جوانه زده ممکن است طعم ملایم تر و بافت نرم‌تری نسبت به پیازهای تازه داشته باشند. برخی از مردم آن‌ها را از نظر طعم و مزه کمتر جذاب می‌دانند.

جوانه‌ها را جدا کنید

اگر قصد دارید از پیاز جوانه زده استفاده کنید، می توانید قبل از پختن، جوانه‌ها را جدا کنید. این جوانه‌ها برای خوردن بی خطر هستند (برخی از کارشناسان اعتقاد بر سمی بودن این جوانه‌ها دارند)، اما برخی افراد ترجیح می‌دهند قسمت جوانه زده را دور بریزند و از باقی مانده پیاز استفاده کنند.

مطمئن شوید فاسد نشده باشد

قبل از استفاده از پیاز، آن را برای هر گونه علائم فساد، مانند کپک زدن، بوی نامتعارف یا لزج بودن بررسی کنید. اگر پیاز این علائم ظاهری را داشت، بهتر است آن را دور بریزید.

ذخیره سازی

برای به حداقل رساندن جوانه زدن، پیازها را در جای خشک و خنک با گردش هوای خوب نگهداری کنید. از نگهداری آن‌ها در یخچال خودداری کنید، زیرا رطوبت می‌تواند باعث جوانه زدن شود.

source

توسط bazaksara.ir