متخصصان ایتالیایی پس از مطالعه روی ۸۰۰ فرد نجاتیافته از بیماری سرطان که برگه سلامتشان را دریافت کرده بودند به این نتایج رسیدند. آنها عادتهای غذایی ۱۳ ساله افراد را از اواخر دهه ۲۰۰۰ بررسی کردند.
به گفته «کیارا تونلی»، یک متخصص تغذیه، رژیم غذایی مدیترانهای بر مواد غذایی سالم مانند میوهها، پروتئین سالم و روغن زیتون متمرکز است و آنتیاکسیدان موجود در این مواد بر طول عمر تاثیر میگذارد. علاوه بر این تیم تحقیقاتی به ارتباط میان زمینه بیماریهای قلبی و سرطان پی بردند.
متخصص دیگری به نام «ماریا بندیتا دوناتی» میگوید که بیماریهای مزمن مختلف، مانند تومورها و بیماریهای قلبی در واقع سازوکارهای مولکولی یکسانی دارند. او میافزاید در پزشکی برای آنها از اصطلاحی به نام «زمین یکسان» استفاده میشود، یعنی زمینه مشترکی که این دو گروه اختلالات از آنجا منشاء میگیرند.
به گزارش ایندیپندنت، این تیم تحقیقاتی در حال حاضر به دنبال مواد غذایی خاص در رژیم غذایی مدیترانهای است تا به اطلاعات دقیقتری دست یابد. در عین حال برخی تحقیقات نامرتبط نشان میدهد که برخی مواد غذایی خطر ابتلا به سرطان را در پی دارند. طبق این پژوهشها، انواع مختلف گوشت قرمز، غذاهای سرخشده و الکل خطر ابتلا به سرطان را به همراه دارند.
source